Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787

“Magji e zezë” në Podujevë

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur mbrëmjen e së hënës në komunën e Podujevës. Në një dasmë në lagjen e Kuvajtit të kësaj komune, afro 50 gra dhe kanë kërkuar ndihmë në Qendrën Emergjente në Prishtinë.
    Mjekët thonë se gratë nuk kanë pasur shenja të helmimit dhe katër prej tyre janë dërguar në klinikën e psikiatrisë, raportojnë mediat.

Ndërkaq, familjarët thonë se një grua fqinje iu ka bërë magji të zezë dhe shumica e dasmoreve kanë kërkuar ndihmë nga hoxhallarët.

Fatmirësisht, nga kjo magji familjarët thonë se ka shpëtuar nusja.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Nuk më interesojn shumë Magjitë, por flamuri i avatarit tëndë. Qfarë flamuri është ai, i kujt është_

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    njerezit sa vijne e behen me budallenj
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    po mbreme edhe ne lajme e kam pare kete lajm....

i/e regjistruar Maska e Dar_di
    Anëtarësuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Dardani e lashtë (Oeneum), aty ku ajri i freskët më bën të ndihem i relaksuar.
    Postime
    1,968
    Përshëndetje!

Për hapësin e temës dhe për të gjithë anëtarët e tjerë. Brenda rregullores së forumit shqiptar ekziston një pikë e cila, ndër të tjerash, thotë: “Çdo material apo artikull që sillni në forum në lidhje me një teme të caktuar diskutimi, duhet të jetë i shoqëruar me burimin nga është marrë...

Bëni kujdes, kur sillni materiale nga ndonjë faqe interneti, portale të televizioneve, radiove, revistave, gazetave etj., duhet t`i potenconi saktësisht ato në fund të materialit dhe mundësisht t`i shoqëroni edhe me URL që të lidhë drejtpërdrejt në material. Kjo e bën më të besueshëm dhe origjinal një lajm të caktuar.

Duhet të mësohemi të respektojmë të drejtën e autorit.

Me mirëkuptim,

Dar_di
    "Fet` e besëtë t`i kemi, po të ndarë të mos jemi." Naim Frashëri

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Dar_di Lexo Postimin
    Përshëndetje!

Për hapësin e temës dhe për të gjithë anëtarët e tjerë. Brenda rregullores së forumit shqiptar ekziston një pikë e cila, ndër të tjerash, thotë: “Çdo material apo artikull që sillni në forum në lidhje me një teme të caktuar diskutimi, duhet të jetë i shoqëruar me burimin nga është marrë...

Bëni kujdes, kur sillni materiale nga ndonjë faqe interneti, portale të televizioneve, radiove, revistave, gazetave etj., duhet t`i potenconi saktësisht ato në fund të materialit dhe mundësisht t`i shoqëroni edhe me URL që të lidhë drejtpërdrejt në material. Kjo e bën më të besueshëm dhe origjinal një lajm të caktuar.

Duhet të mësohemi të respektojmë të drejtën e autorit.

Me mirëkuptim,

Dar_di
    Me falni, nuk e kam shikaur mire rregulloren, lajmi vie nga Telegrafi.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur mbrëmjen e së hënës në komunën e Podujevës. Në një dasmë në lagjen e Kuvajtit të kësaj komune, afro 50 gra dhe kanë kërkuar ndihmë në Qendrën Emergjente në Prishtinë.
    Mjekët thonë se gratë nuk kanë pasur shenja të helmimit dhe katër prej tyre janë dërguar në klinikën e psikiatrisë, raportojnë mediat.

Ndërkaq, familjarët thonë se një grua fqinje iu ka bërë magji të zezë dhe shumica e dasmoreve kanë kërkuar ndihmë nga hoxhallarët.

Fatmirësisht, nga kjo magji familjarët thonë se ka shpëtuar nusja.
    * Natyrish ne një lagje si kjo "Kuvajti " do të ndodhte një mrekulli e tillë, dhe shumë natyshëm dhe me vend personeli mejkësor i ka dërguar atje ku e kanë vendin - në psikiatri!!

** Tmerr, o tmerr. Në shekullin 21 ka njerëz me kësi mentaliteti!!!!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Nuk më interesojn shumë Magjitë, por flamuri i avatarit tëndë. Qfarë flamuri është ai, i kujt është_
    eshte flamuri i shqiperise me yllin i zionit (davidit)

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Sivjet vertet edhe Babadimri po dojke me na vizitu, ama Babadimri i vertet jo ai fallco.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    flamur i nje rabini Qifut me kriz identiteti.....
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •